Scroll Top
Takarmánykiegészítő olajkeverékek kutyáknak

A hidegen sajtolt olajok nemcsak az emberek, hanem az állatok szervezetére is egészségvédő hatást gyakorolnak.

Olajkeverék kutyáknak

A hidegen sajtolt olajok nagy része igen gazdag esszenciális zsírsavakban is (Omega-3 és 6), amik a fehérjékhez, a kalciumhoz vagy a vashoz hasonlóan olyan anyagok, amit sem ez emberi, sem az állati szervezet nem tud előállítani, hanem a táplálékból kell felvennie azokat.

Ideális körülmények közt a természetben ez többnyire biztosítható lenne a természetes táplálkozással. Ámde az embert és állatot egyaránt érintő, a modern korral együtt járó életvitelbeli és környezeti változások következtében fokozottan szükség van ezek pótlására.

Omega-3 zsírsavat természetes úton állati forrásból (halak) is adhatunk, de ezeknél figyelembe kell venni néhány korlátozó tényezőt. A legjobb növényi Omega-3 forrás a lenmag, legkoncentráltabban pedig a lenmag hidegen préselt olaja, hiszen
ez esetben nem beszélhetünk nehézfém-szennyezettségről (a tengeri állatokkal ellentétben) halallergia esetén is adható
növényevő állatok is biztonsággal fogyaszthatják (pl. lovak, nyulak).

ACTIVE, IMMUNE és BALANCE olajkeverékek

Az ACTIVEIMMUNE és BALANCE olajkeverékek ötféle olajjal (lenmagolaj, kendermagolaj, máriatövismag-olaj, tökmagolaj és feketeköménymag-olaj) készülnek, amelyek tápértékük, tulajdonságaik alapján biztonsággal és eredményesen alkalmazhatók húsevő és növényevő állatoknál is.

Összességében elmondható a keverékeket alkotó olajokról (lenmagolaj, kendermagolaj, máriatövismag-olaj, tökmagolaj és feketeköménymag-olaj), hogy gazdagok többszörösen telítetlen és esszenciális zsírsavakban, E-vitaminban, polifenolokban és egyéb antioxidáns összetevőkben, amelyek jótékony hatásúak a csontokra, a fogazatra, a bőrre, a szőrzetre, az immun- és az idegrendszerre, az állatok anyagcseréjére, valamint szív- és érrendszerére.

A feketeköménymag-olaj macskáknak nem ajánlott, nekik az OMEGA vagy a COD LIVER (csukamáj) olaj a megfelelő választás. Az idős kutyák és macskák számára az A&R csukamájolaj egyaránt számos kedvező élettani hatással bír.

A hidegen sajtolt olajok kiváló minőségű, magyar és uniós gazdaságból származó alapanyagokból, szigorú élelmiszeripari előírásoknak megfelelően készülnek. Valamennyi alapanyagul szolgáló olaj emberi fogyasztásra is alkalmas. Az általunk forgalmazott olajkeverékekhez használt hidegen sajtolt olajok élettani hatásaik miatt a világ legkeresettebb alapanyagai közé tartoznak úgy az élelmiszer-, mint a kozmetikai- és a takarmányiparban.

Próbálja ki kedvenced!
Szűrők törlése
Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel
7400 Ft18400 Ft
Opció kiválasztása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Rex Natural Range Exquisite Adult Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás macskaeledel ivaros macskáknak
6350 Ft
Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás szárazeledel ivartalanított macskáknak
6350 Ft
Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Fresh Fish friss halas táp ivartalanított macskáknak
6350 Ft
Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból