MAGUNKRÓL

Az Ab-Original Kft a lovak, kutyák, macskák és emberek számára készült étrend-, illetve takarmány kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Először a lovas termékre koncentráltunk az equimins.hu oldalon, de kutya- és macskatartóként hamar kibővítettük először ugyanazon gyártónak termékeivel, majd más gyártókéval is.

Minden készítmény esetében szem előtt tartjuk, hogy azok a legmodernebb technológiával és alkotórészekkel készüljenek, minőségi alapanyagokból. Az oldalon szereplő minden termék esetében jellemző a magas hatóanyag tartalom, a leghatékonyabb felszívhatóság és hasznosulás, mivel ezeket mi különösen fontosnak tartjuk.

Kiegészítőink sokféleségükben az általános egészség követelményekhez igazodnak, az általános vitaminokat és nyomelemeket tartalmazó kiegészítőkön kívül adott területeket, kockázatokat vagy problémákat céloznak meg.

A táplálkozásban és a kiegészítők alkalmazásában nagyon fontos hogy azokat testre szabottan adjuk, az adott igényekhez, az egyéb bevitt táplálékhoz és a terheléséhez igazodva. A bevitt táplálékoknak elegendő kalóriát kell adniuk, megfelelő emészthető energiát kell biztosítaniuk a tevékenységhez, terheléshez igazodva, ugyanakkor a megfelelő tápértéket, a szükséges vitaminokat és nyomelemeket is biztosítani kell az adott állat számára.

Termékeink magas minőségük és elérhető áruk miatt hamar kedvelt táplálékkiegészítőkké, keresett termékekké váltak. Folyamatos fejlesztésünk eredményeképpen rendszeresen jelennek meg új termékek, amelyek gyártását minden esetben komoly kutatómunka előzi meg.

Kizárólag internetes vállalkozásként figyelünk arra, hogy az online vásárlást egyszerűvé tegyük: a kiválasztott termékek weblapunkon egyszerűen megrendelhetők és a vevő számára kényelmes módon, házhoz szállítással jutnak el a kért szállítási címre. Gondosan megfogalmazott termékleírásainkat, szeretnénk kiegészíteni vevőink értékeléseivel és az általuk küldött fényképekkel is, hogy azok másoknak is segítenek a kedvencük számára a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

Kérdéseik esetén igyekszünk szakmailag is megfelelően alátámasztott választ adni, amelyhez szükség esetén állatorvos szakértői segítségét is igénybe vesszük.