Scroll Top

Rólunk

Cégünk, az Ab-Original Kft. főként kutyák és macskák számára kifejlesztett szuper prémium étrendkiegészítők, illetve állateledelek forgalmazásával foglalkozik 2001 óta.

Közel 25 éves szakértelmünk a garancia arra, hogy készítményeink magas minőséget képviselnek. Termékeink a legmodernebb technológiával és innovatív, mégis természetes alkotóelemekkel készülnek, kiváló alapanyagokból, ráadásul elérhető áron. Elkötelezettek vagyunk az állati jó egészség mellet, ezért fontosnak tartjuk, hogy webshopunkban kizárólag magas hatóanyag-tartalmú, hatékonyan felszívódó és jól hasznosuló termékeket kínáljunk – kedvencedre szabottan. Mit jelent ez a gyakorlatban?

Eledelinket és kiegészítőinket a mancsosok igényeihez, az egyéb bevitt táplálékukhoz és terhelésükhöz igazítjuk. A megfelelő energiabevitel, a tápérték, az elengedhetetlen vitaminok és nyomelemek biztosítása létfontosságú, ám kedvencenként eltérő lehet, melyre kiemelt figyelmet fordítunk. Filozófiánk része az is, hogy folyamatosan keressük a forradalmian új termékfejlesztési megoldásokat, újdonságaink gyártását pedig minden esetben komoly kutatómunka előzi meg.

Figyelünk arra is, hogy a gazdik számára felhasználóbarát vásárlói élményt biztosítsunk webshopunkban. Tudjuk, hogy a kedvencek egészsége és jólléte mindennél fontosabb, ezért is üzemeltetünk olyan webshopot, ahol a látogatók kereshetnek bennünket kérdéseikkel, melyekre szakmailag is megfelelően alátámasztott válaszokat adunk minden esetben, sőt, szükség esetén állatorvosszakértőnkkel is konzultálunk.

Megbízhatóság, egészség, szakértelem, állatszeretet – ez az Ab-Original Kft.

Kapcsolat

 H-9200 Mosonmagyaróvár, Kossuth Lajos u. 31.

 +36 (30) 979 6578 – MÖHÖLY, Christa

 +36 (30) 226 9956 – FAZEKAS, Csaba

 +36 (96) 206 925

 https://enkutyam.hu

 info@enkutyam.hu

Adószám: 12750441-2-08

Cégjegyzék szám: 08-09-009998, bejegyezve a Győr-Moson-Sopron Megyei Bíróság mint Cégbíróságnál.

Bankszámlaszám: Duna Takarékszövetkezet, Számlaszám: 58600252-11138659

Felir szám: AA0449029

Nyilvántartási szám: HU 07 2 00050

Legyél viszonteladónk!

Velünk együttműködve nemcsak kiváló termékeket kínálhatsz, hanem részesülhetsz folyamatos támogatásunkból és kedvezményes ajánlatainkból is. Készen állsz, hogy minőségi tápokkal gazdagítsd üzleted kínálatát? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, és lépj egy szinttel feljebb a kutyaeledel piacon!

  Próbálja ki kedvenced!
  Szűrők törlése
  Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel
  7400 Ft18400 Ft
  Opció kiválasztása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
  Rex Natural Range Exquisite Adult Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás macskaeledel ivaros macskáknak
  6350 Ft
  Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás szárazeledel ivartalanított macskáknak
  6350 Ft
  Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Fresh Fish friss halas táp ivartalanított macskáknak
  6350 Ft
  Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
  Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
  Eltávolítva a kívánságkosárból