Scroll Top
Ezért etess Rex Natural Range tápokat kedvenceddel

Általánosságban is ajánlott inkább száraztápot vásárolni konzerv helyett, mivel azok összetétele komplexebb, magasabb rosttartalmuk a fogakra is kedvezőbb hatású. De hogy miért javasoljuk a Rex Natural Range tápokat? Jó néhány indokunk van.

A táp kiválasztásakor az életkor és a méret is szerint

A kutyák tápanyagigénye eltér az emberétől – ezért sem ideális az otthoni maradék etetése kedvenceddel. A leggyakoribb hiba a kutyák esetében a túl magas fehérjetartamú eledel etetése. Emiatt kialakulhat fehérje-allergia, illetve előfordulhat, hogy a többi fontos és szükséges tápanyagot (zsírt, szénhidrátot, ásványi anyagokat és vitaminokat) nem kapja meg a szervezete, ami további egészségi problémákhoz, esetleg elhízáshoz is vezethet.

Amikor kiválasztod, milyen tápot akarsz etetni, mindig a kutyád korának és méretének megfelelően válassz.

kölyökkutyák szervezetének jóval több ásványi anyagra van szüksége, mivel folyamatos növésben vannak. A kölyök felnőttkori mérete is fontos tényező, amikor az etetett mennyiségről és szervezetébe vitt vitaminokról és energiáról van szó, hiszen a majdani nagytestű kölykök sokat és hirtelen nőnek.

Nagytestű kutyáknál minden életkorban oda kell figyelni arra, hogy szervezetük hozzájusson megfelelő mennyiségű, és minőségű tápanyagokhoz, amivel elkerülhetőek az ízületi és csontosodási problémák.

Ha már idősödő kutyád van, nála sokszor a legfontosabb megfelelő testsúly fenntartása, a megfelelő vitamin és ásványi anyag bevitel mellett.

Száraztáppal az egészséges fogakért

A fogak felszínére tapadt lepedékből alakul ki a fogkő. Ez a száraztáp rágcsálásával némileg kopik, míg a nedves tápok, konzervek és az otthoni maradék etetése elősegíti a lepedék megtapadását.

Friss hús és természetes összetevők

Minden kereskedelmi forgalomban kapható táp csomagolásán fel van tüntetve minden összetevő és azok mennyisége. Felelős és tudatos gazdiként az az az információhalmaz, aminek a tanulmányozása elengedhetetlen a megfelelő táp kiválasztásához. A tudatos gazdik a mi vevőink, akik megnézik az összetevőket és a legjobbat akarják adni kedvencük számára is.

A Rex Natural Range tápjai prémium kategóriás tápok. A tápok teljes hústartalma 50%! Tartalmaznak minden olyan vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, amelyre az adott életkorú, méretű kutyának vagy macskának szüksége van.

Nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, színezéket, adalékanyagokat.

Ezért a Rex Natural Range a kedvenced számára a megfelelő táp
 1. 20% friss húst és kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.
 2. Optimális fehérjetartalma van. A fehérje elősegíti az izomzat megfelelő fejlődését, fenntartását és regenerálódását, meghatározza a bőr és szőrzet állapotát is.
 3. Zsírtartalma jó energiaforrás.
 4. Optimális szénhidráttartalom
 5. Rosttartalma segíti az optimális bélműködést és emésztést.
 6. Vitamin- és ásványi anyag tartalma kiváló.
 7. A bőr és szőr egészsége érdekében, és szőrhullás megelőzésére Omega-3 és Omega-6 zsírsavakban gazdag.
 1. Az Omega-6 zsírsavak ezen kívül segítik a szív- és érrendszer egészségének megőrzését.
 2. Az optimális kalcium-foszfor arány hozzáadott foszfátokkal hozzájárul a fogkőfelrakódások csökkentéséhez. A táp szemcséinek alakja és textúrája is segít tisztán és egészségesen tartani a fogakat.
 3. Rendkívül ízletes, a friss és természetes összetevők a legkényesebb ízlésű kedvencek igényeit is kielégítik.
 4. Súlykontroll L-karnitinnel és természetes antioxidánsokkal az öregedés hatásainak csökkentésére.
 5. Emésztőrendszeri egészség támogatása oligoszacharidok révén. Ezek prebiotikus hatásuknál fogva segítik a hasznos mikroorganizmusok fejlődését és támogatják a bélflóra egészséges egyensúlyát. Hozzájárulnak a táplálék hatékonyabb emésztéséhez és erősítik az immunrendszert.
Próbálja ki kedvenced!
Szűrők törlése
Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel Rex Natural Range Adult Cat – Chicken & Rice csirkés rizses gazdaságos macskaeledel
7400 Ft18400 Ft
Opció kiválasztása Ennek a terméknek több variációja van. A változatok a termékoldalon választhatók ki
Rex Natural Range Exquisite Adult Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás macskaeledel ivaros macskáknak
6350 Ft
Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Chicken & Turkey csirkés pulykás szárazeledel ivartalanított macskáknak
6350 Ft
Rex Natural Range Exquisite Sterilised Cat – Fresh Fish friss halas táp ivartalanított macskáknak
6350 Ft
Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból