TERMÉKEK

Flexijoint ízületvédő kiegészítő por kutyáknak és macskáknak

14400 Ft41550 Ft

Nagyon hatásos kiegészítő a porcok egészségének, az erős ízületi szerkezet és az ízületi folyadék minőségének a támogatására. Nagyszerű, forradalmi összetételű, tartalmaz hialuronsavat, kondroitin-szulfátot, glükózamint, MSM-et és aszkorbinsavat. Használatát akkor javasoljuk, ha már ízületi gondok léptek fel az ízületek, ínszalagok, porcok területén, vagy azok megelőzésére, fiatal állatok számára a normális ízületi fejlődés elősegítésére.

Leírás

Kutyáknak és macskáknak kifejlesztett ízületvédő kiegészítő, amely segít az egészséges porcok, inak, szalagok, az erős ízületi szerkezet megőrzésében.

Nagyon hatásos kiegészítő takarmány a porcok egészségének, az erős ízületi szerkezet és az ízületi folyadék minőségének a támogatására. Nagyszerű, forradalmi összetételű, tartalmaz hialuron savat, kondroitin szulfátot, glükózamint, MSM-et és C vitamint. Használatát akkor javasoljuk, ha már ízületi gondok léptek fel az inak, ízületek szalagok, porcok területén, vagy óvatosságból azok megelőzésére és fiatal állatoknál a normális ízületi fejlődés elősegítésére.

Egyedülálló módon ötvözi a porcépítő anyagok hatását, a porcot körül ölelő izomzat erősítésével, valamint az ízületi nedv képzésével, a porc kenésével, illetve speciális összetevők révén a gyulladások és fájdalom enyhítésével.

Segít az ízületi sérülések megelőzésében, illetve a már meglévő panaszok esetén a mozgás könnyebbé tételében, az életminőség javításában.

A mozgásszervi panaszok megelőzésére, valamint kiegészítő kezelésére ajánlott.

Az ízületi fájdalom és gyulladás a kutyák minden életkorában jelentkezhet, noha inkább az idősebb korú állatokra jellemző. Az ízületekre és csontrendszerre ható kiegészítők kedvezően hatnak kutyája mozgékonyságára, csökkentik az ízületi fájdalmakat, így kutyája mozgékony marad, és a korosodásával együtt járó ízületi gyulladásos folyamatok és kopás okozta merevség és fájdalmak is enyhülnek.

A Flexijoint márkanév alatt kutyáknak és macskáknak kifejlesztett kiegészítőink por és oldat formájában támogatják az egészséges porcok, inak, szalagok, az erős ízületi szerkezet megőrzését. Nagyon hatékony kiegészítő kondroitin szulfát, glükózamin, hialuronsav, aszkorbinsav, MSM és szerves ásványi anyag tartalommal.

Összetétel:

Kondroitin szulfát        200,000 mg/kg

Glükozamin HCL         406,300 mg/kg

MSM                            240,975 mg/kg

Aszkorbinsav (C-vitamin) 50,000 mg/kg

Saccharomyces Cerivisae 2000 mg / kg

Hialuronsav: 3000 mg/ kg

Glicin: 50,000 mg/ kg

L-glutamin: 48,000 mg/ kg

Szerves anyagok:

Cink         300 mg/kg

Réz          200 mg/kg

Mangán   200 mg/kg

Kobalt      25 mg/kg

Adagolási javaslat: (egy teáskanál = 5g)

Kifejlett kutyáknak:
7,5 kg alatt: 2,5g / nap
7,5-22 kg: 5g / nap
22-32 kg: 7,5g / nap
32 kg felett: 10g / nap

Macskáknak: 2,5g / nap

A megfelelő adagú port a táplálékba vagy az ivóvízbe keverve adja kedvencének naponta egyszer.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Kiszerelés: 300g (BPH 452), 600g (BPH 471) dobozban

További információk

Kiszerelés

300 gr, 600 gr, 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flexijoint ízületvédő kiegészítő por kutyáknak és macskáknak” értékelése elsőként