Omega Olajok kutyáknak és macskáknak

6350 Ft10050 Ft

Magas Omega 3, Omega 6 és Omega 9 zsírsav tartalmú kiegészítő olaj az egészséges szív és érrendszer, ízületek, bőr és szőrzet fenntartásáért, támogatja kutyád szőrét és bőrét, meglévő bőrproblémák, allergiák esetében is.  Kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő is egyben.

Leírás

Magas Omega 3, Omega 6 és Omega 9 zsírsav tartalmú kiegészítő olaj az egészséges szív és érrendszer, ízületek, bőr és szőrzet fenntartásáért, támogatja kutyád szőrét és bőrét, meglévő bőrproblémák, allergiák esetében is hasznos az etetése. Kiváló immunerősítő és gyulladáscsökkentő is egyben.

Kutyád egészsége érdekében célszerű kiegészíteni eledelét hidegen sajtolt olajokkal. Legyen szó általános immunerősítésről, bőr és szőrápolásról, gyulladáscsökkentésről vagy bármilyen más funkcionális segítségnyújtásról, az olajok etetése bármilyen fajtájú és korú kutya számára hasznos.

A hidegen sajtolt olajak egyik fő tulajdonsága, hogy magas a telítetlen zsírsav tartalmuk, amelyek számos módon segíthetik kedvencedet, a csillogó, fényes szőrzet és bőr egészségének támogatása mellett, immunerősítő hatású, csökkentik a koleszterin szintet, jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre.

A legjobb hatáshoz (ne hagyományos eljárással készített olajokat válassz), hanem csak 100%-ig természetes, hidegen sajtolt olajat adj kedvencednek. Szigorú elvárásainknak  és magas minőségű termékeinknek megfelelően, nálunk csak hidegen sajtolt, 100%-ig természetes olajokat találsz.

Tartalma: Hidegen sajtolt len-, és repceolaj, halolajak.
Adagolási javaslat: (egy teáskanál = 5ml)
Kifejlett kutyáknak:
7,5kg alatt: 2,5 ml /nap
7,5-22kg: 5 ml /nap
22-32 kg: 10 ml/nap
32 kg felett: 15 ml/nap
Kifejlett macskáknak:
5 ml/nap
Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve
Kiszerelés: 500ml (BPH 678) 1 liter (BPH 679)
Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból