PUPPY WASH SHAMPOO – Kölyökkutya sampon

5290 Ft

A PUPPY WASH kölyökkutya sampon kíméletesen tisztítja és ápolja a kölyökkutyák bundáját, emellett hidratálja és könnyen fésülhetővé teszi a szőrzetet. Minden szőrtípusnál használható.

Cikkszám: CGPPW250ML
Leírás

Természetes hatóanyagaival kellemessé és biztonságossá teszi a fürdőzést. Növényi kivonat alapú, finom sampon kölyökkutyáknak. Összetétele nem irritálja a bőrt, táplálja, fényessé teszi a szőrt, puhává és rugalmassá a bőrt. Bőrtápláló összetétele elősegíti a szőrnövekedést, tiszteletben tartva a kölyökkutya bőrének fiziológiás pH-értékét, amely még nem rendelkezik bőrvédő képességekkel.
Nem irritálja a szemet. Gyakori használatra is alkalmas. Kellemes illatú. Hipoallergén sampon.

A Puppy Wash használata legkorábban három hónapos kortól javasolt, előtte nem célszerű a kölyökkutya fürdetése.

Miben különbözik a Puppy Wash többi kutyasampontól?
A Puppy Wash speciális összetétele, gyengéd, a kölyökkutya bőréhez tökéletesen alkalmazkodó. Nem tartalmaz kémiai illatanyagokat, nem irritálja és nem okoz bőrproblémákat.

Kiszerelés: 250 ml

Célállat faj: Kutya (kölyök).

Adagolás és alkalmazás módja: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződötthab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le.

Figyelmeztetések: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Tárolási előírások: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból