No Dog & Cat STOP távoltartó spray – a nemkívánatos területjelölés ellen

6600 Ft9190 Ft

Változtatni a rossz szokásokon?….. Lehetséges!

Cikkszám: N/A
Leírás

Felhasználásra kész, természetes illóolajokban gazdag, hatékony oldat, amely megakadályozza a terület jelölését, ahol Ön ezt nem szeretné. Hasznos a vizelettel és ürülékkel való jelölés esetén, valamint a nemkívánatos viselkedés (pl. kanapék, fotelek, székek karmolása vagy rágása) korlátozására.

A No Dog & Cat használható beltéri bútorokon, sarkokban, szőnyegeken stb., illetve kültéri használatban kertek, virágágyások, kapuk, ajtók stb. védelmére. Semlegesíti a szagokat, amelyek az állatot jelölésre késztetik. Olyan növényi kivonatot tartalmaz, amely az állatok számára kellemetlen, anélkül, hogy belélegezve vagy megnyalva problémát okozna.

Biztonságos, nem hagy foltot, nem károsítja a környezetet, kellemes és tartós illatot hagy maga után. Biztonságos az állatok, az emberek és bolygónk számára.

Használati javaslat: Permetezze a védendő vagy nem kívánatos helyekre legalább három egymást követő napon át, majd néhány naponta, illetve szükség esetén.
Nem hagy foltot, de bútorok esetén ajánlott egy rejtett részen történő próba.
Csak külsőleg!

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől védve

Kiszerelés: 500ml és 1 liter szórófejes flakonban.

Összetétel:
Eucalyptus globulus levélolaj, MATRICE U.B.®, Cymbopogon winterianus gyógynövényolaj, Thymus vulgaris olaj, Melaleuca alternifolia levélolaj, Origanum vulgare olaj, Piper nigrum gyümölcsolaj.

Reg. CE 648/2004 – Tartalmaz: <5% Nem ionos felületaktív anyagokat tartalmaz. Tartósítószerek: Kálium-szorbát. Parfüm. Allergének: Citronellol, Geraniol, Limonén.

Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból