SUPER WHITE SHAMPOO – Sampon fehér kutyáknak

5290 Ft

Sampon fehér és más világos színű kutyák számára.

Cikkszám: CGSWS250ML
Leírás

A fehér és világos szőrű kutyák bőre általában érzékenyebb, mint a többié, ezért elengedhetetlen bőrük védelme. A SUPER WHITE SHAMPOO egy gyengéd, tápláló, természetes sampon, amely revitalizálja a szőrzet természetes színét. Fehéríti, élénkíti és fényesíti a szőrt, nem irritál, eltávolítja a sárga foltokat. Hidratálja a szőrzetet és a bőrt.

Fehérítő sampon, tartalmaz-e irritáló fehérítő anyagokat?
Nem tartalmaz káros kémiai elemeket, nem irritálja és nem változtatja meg a bőr Ph értékét, nyugodtan használható a fehér szőrű állatokra jellemző legérzékenyebb bőrön is. A fehérítő hatást a citrus és citrus proaporosa természetes anyagaival éri el.

Kiszerelés: 250 ml

Célállat faj: Kutya

Adagolás és alkalmazás módja: A sampont enyhe masszírozással vigyük fel a kézmeleg vízzel megnedvesített szőrzetre. Az állatot finoman dörzsöljük mindaddig, amíg a képződött hab mindenütt be nem fedi a szőrzetet. A kioldódott szennyeződéseket bő vízzel alaposan öblítsük le.

Figyelmeztetések: A készítmény csak előírás szerint alkalmazható. Ügyeljünk arra, hogy a sampon ne kerüljön az állat szemébe, hallójáratába, vagy a szájába. Ha szembe jut, vagy koncentráltan a bőrre kerül, bő vízzel azonnal le kell mosni.

Tárolási előírások: Szobahőmérsékleten, 25°C alatt, száraz helyen tartandó.

GYERMEKEK ELŐL ELZÁRVA TARTANDÓ! KIZÁRÓLAG ÁLLATEGÉSZSÉGÜGYI VAGY ÁLLATÁPOLÁSI CÉLRA!

Hozzáadva a kosárhoz Kosár megtekintése Fizetés
Hozzáadva a kívánságlistához Megnézem a kívánságlistámat
Eltávolítva a kívánságkosárból