TERMÉKEK

Máriatövis (őszbogáncs) oldat a májműködés támogatására

7800 Ft

A máj méregtelenítését és regenerálódását segíti elő.

Leírás

Az őszbogáncs más néven máriatövis, már régóta alkalmazott gyógynövény, a máj méregtelenítését és regenerálódását segíti elő. Csökkenti a koleszterin szintet, támogatja a hasnyálmirigyet, védi a vesét és segíti a nehézfémek kiürülését a szervezetből.

A máj egészségének elengedhetetlen a szervezet általános egészsége szempontjából. A májnak számos fontos funkciója van, többek között a méregtelenítés, a méreganyagok szűrése a vérből és az epe termelése, amely segít a szervezetben a zsírokat lebontani.

Egy kutya vagy macska is ugyanúgy ki van téve azoknak a méreganyagoknak, és vegyi anyagoknak, amelyek terhelik a májat. Ha a máj túlterheltté válik, a szervezet kevésbé képes a toxinokat lebontani és kiüríteni, amelyek azután káros hatással vannak a szervezetre. A máriatövis oldatunk tiszta növényi kivonat, amely fokozza a vitalitást és elősegíti a máj egészségét, támogatva annak természetes méregtelenítő működését.
A növény fő hatóanyaga, a szilimarin, a ritka levelű, lila virágú növény magjaiban található,  és rendelkezik azzal a képességgel, hogy megvédje a májat a károsodástól.

Érdekesség: A tinktúra készítési módja: a növényt 6 héten át áztatjuk alkoholban, majd kisajtoljuk az oldatot. Ennek eredménye egy koncentrált, tömény oldat. (Ez nem ugyanaz, mint a teaforrázat, amit emésztési zavaroknál használnak!) Az őszbogáncsnak mindeddig semmilyen mérgező hatása vagy káros mellékhatása nem ismert, több, mint 2 évezrede alkalmazott gyógynövény.

Adagolási javaslat:

Kifejlett kutyáknak:

7,5 kg alatt: 2,5 ml/nap
7,5-22 kg: 5 ml/nap
22-32 kg: 7,5 ml/nap
32 kg felett: 10 ml/nap

Macskáknak: 2,5 ml/nap

Az oldatot a táplálékba vagy az ivóvízbe keverve adja kedvencének.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C között, fénytől védve. Használat után lezárandó

Kiszerelés: 250 ml adagolós flakonban (BPH 474)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Máriatövis (őszbogáncs) oldat a májműködés támogatására” értékelése elsőként