TERMÉKEK

Flexijoint ízületvédő kiegészítő folyadék kutyáknak és macskáknak (1 liter)

31200 Ft

Kutyáknak és macskáknak kifejlesztett kiegészítő, amely segít az egészséges porcok, ínak, szalagok, az erős ízületi szerkezet megőrzésében. Nagyon hatékony kiegészítő kondroitin szulfát, glükózamin, aszkorbinsav, MSM és szerves ásványi anyag tartalommal.

Leírás

Az ízületi fájdalom és gyulladás a kutyák minden életkorában jelentkezhet, noha inkább az idősebb korú állatokra jellemző. Az ízületekre és csontrendszerre ható kiegészítők kedvezően hatnak kutyája mozgékonyságára, csökkentik az ízületi fájdalmakat, így kutyája mozgékony marad, és a korosodásával együtt járó ízületi gyulladásos folyamatok és kopás okozta merevség és fájdalmak is enyhülnek.

A Flexijoint márkanév alatt kutyáknak és macskáknak kifejlesztett kiegészítőink por és oldat formájában támogatják az egészséges porcok, inak, szalagok, az erős ízületi szerkezet megőrzését. Nagyon hatékony kiegészítő kondroitin szulfát, glükózamin, hialuronsav, aszkorbinsav, MSM és szerves ásványi anyag tartalommal. Egyedülálló módon ötvözi a porcépítő anyagok hatását, a porcot körül ölelő izomzat erősítésével, valamint az ízületi nedv képzésével, a porc kenésével, illetve speciális összetevők révén a gyulladások és fájdalom enyhítésével.

Oldat formája biztosítja a hatóanyagok gyors felszívódását és hasznosulását. Segít az ízületi sérülések megelőzésében, illetve a már meglévő panaszok esetén a mozgás könnyebbé tételében, az életminőség javításában.

A mozgásszervi panaszok megelőzésére, valamint kiegészítő kezelésére ajánlott. Baromfi aromával készül.

Tartalma 5 ml-ben
Kondroitin szulfát 250 mg
Glükózamin HCL 250 mg
MSM 250 mg
C Vitamin 250 mg
Hialuronsav 6,25 mg

Inaktív összetevők: víz, glicerin, szorbit, baromfi aroma

Adagolási javaslat: (egy teáskanál = 5 ml)

Kifejlett kutyáknak:
7,5kg alatt: 2,5 ml/nap
7,5-22kg: 5 ml/nap
22-32kg: 7,5 ml/nap
32kg felett: 10 ml/nap

Macskáknak: 2,5 ml/nap

Az oldatot a táplálékba keverve adja kedvencének naponta egyszer.

Tárolása: száraz, hűvös helyen 10-20 C közötti hőmérsékleten, fénytől védve.

Kiszerelés: 250ml (BPH 636) flakonban.

További információk

Tömeg 1 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Flexijoint ízületvédő kiegészítő folyadék kutyáknak és macskáknak (1 liter)” értékelése elsőként